La final per l'ascens entre el Bunyol i el Castelló B, en streaming pel web d'À Punt Mèdia

El partit es va haver d'ajornar per diversos positius en coronavirus abans de la semifinal entre el Castelló B i l'Utiel

Celebració de la classificació del Castelló B per a la final
Celebració de la classificació del Castelló B per a la final

À Punt Mèdia oferirà aquest dimecres, en streaming pel web, l'última de les finals per l'ascens a Tercera RFEF que disputaran el Bunyol i el Castelló B al camp de La Murta de Xàtiva a les 20:00 hores.

Es tracta d'una final ajornada a causa dels positius en coronavirus que va registrar l'equip castellonenc abans del partit de les semifinals contra l'Utiel. Un enfrontament que, finalment, es va jugar aquest dilluns i que va acabar amb victòria de l'equip de la Plana per 2-0 gràcies als gols de Yanis i Pau Tejón.

Aquest cap de setmana ja ho van aconseguir tant el Callosa com el Torrellano en les seues respectives eliminatòries també al camp de La Murta de Xàtiva, que À Punt també va retransmetre en una vertadera festa del futbol autonòmic.

À Punt està sempre al costat dels equips de la Comunitat Valenciana en els moments més importants de la temporada.

Concurs "Marca't un gol amb À Punt" en el nostre envelat

À Punt ha instal·lat un envelat per als aficionats valencians que acudisquen a la festa del futbol autonòmic a l’avinguda de la Murta, zona tancada al trànsit per a l’ocasió i que serà l’espai de trobada i germanor per a les diferents aficions.

En l'envelat À Punt convida els assistents al partit a participar en “Marca't un gol amb À Punt”, un concurs de tir a porteria que farem en acabar la primera part i en què podran participar tres aficionats de cada equip. Premiats i visitants de l’envelat rebran detalls de la cadena.

També et pot interessar

stats