Unai Simón classifica Espanya per a les semifinals

Seran les cinquenes de l'Eurocopa que disputarà la selecció espanyola en la seua història i que seran contra el vencedor de l'eliminatòria entre Itàlia i Bèlgica

Unai Simón para un penal al jugador de Suïssa Manuel Akanji
Unai Simón para un penal al jugador de Suïssa Manuel Akanji / Reuters

Espanya és la primera selecció classificada per a les semifinals de l'Eurocopa després de superar, en la tanda de penals, Suïssa. Unai Simón, amb dues parades en la fase fatídica, s'ha vestit d'heroi per a soterrar definitivament la pífia contra Croàcia.

La mala sort ha marcat els dos gols del partit. Els de Luis Enrique s'han avançat en la primera part amb un tir de Jordi Alba que, desviat pel suís Zakaria, ha sorprés el porter Sommer. La selecció transalpina ha empatat després d'una mala entesa entre els centrals espanyols i, en la segona part, tot i jugar amb superioritat numèrica per l'expulsió de Rem Freuler, la Roja no ha pogut fer el segon ni abans ni durant la pròrroga.

Suïssa, que havia eliminat en el torn de penals França, ha desaprofitat les errades de Sergio Busquets i Rodri, ha engrandit la figura salvadora d'Unai Simón i Mikel Oyarzabal ha firmat el pas a semifinals, les cinquenes de l'Eurocopa que disputarà la selecció espanyola en la seua història i que seran contra Itàlia.

També et pot interessar

stats