Itàlia, rival d'Espanya en les semifinals de l'Eurocopa

Dos gols en la primera part li han sobrat per a superar l'eliminatòria contra Bèlgica

Els jugadors italians celebren el primer gol contra Bèlgica
Els jugadors italians celebren el primer gol contra Bèlgica / Efe

La selecció italiana serà la rival d'Espanya en les semifinals de l'Eurocopa després de guanyar aquest divendres a l'Allianz Arena de Munic (Alemanya) la selecció de Bèlgica per 1-2 en un partit de quarts de finals resolt en el primer temps.

Un gol de Nicolo Barella als 31 minuts, 18 després que l'àrbitre n'anul·lara un altre per fora de joc de Leonardo Bonucci; i un altre de Lorenzo Insigne en el 44 han plasmat la superioritat d'Itàlia en el primer temps, encara que en el temps afegit del primer acte Romelu Lukaku ha retallat distàncies des del punt de penal.

En el segon temps les forces s'han equilibrat, però la defensa italiana s'ha mantingut ferma i ha impedit que el marcador, 1-2 favorable als azzurri, es tornara a menejar. Espanya i Itàlia s'enfrontaran en la primera semifinal dimarts 6 de juliol, a les 21:00 hores, a l'estadi londinenc de Wembley.