Gayà sobre l'Eurocopa: "Estem convençuts que passarem a octaus"

El de Pedreguer considera clau marcar ràpid contra Eslovàquia

Entrevista completa a José Luis Gayà

El futbolista del València i de la selecció espanyola, José Luis Gayà, ha concedit una entrevista a À Punt Mèdia durant la concentració del combinat a Las Rozas. La roja té aquest dimecres un partit trascendental contra Eslovàquia en què es juga la classificació per a octaus de final de l'Eurocopa.

Gayà sap la responsabilitat que tenen per la situació d'exigència en què estan. No obstant això, el de Pedreguer assegura estar "convençut" que passaran a octaus de final perquè depenen d'ells mateixos. "Tenim equip i no ens mereixem els punts que tenim ara mateix", ha dit.

Per això, el lateral esquerre creu que una de les claus és marcar ràpid, una de les debilitats de l'equip en els primers partits, i que els podria donar més confiança per a la resta de l'enfrontament.

Sobre el paper de l'entrenador, Luis Enrique, el jugador valencianista no té cap dubte de les seues capacitats, no obstant això, assegura que "no fa falta que ell els faça de motivador" sinó que ja tenen prou motivació en ells mateixos.

"La gent ha d'estar amb nosaltres"

Sobre les crítiques de l'afició, Gayà ha tornat a apel·lar a la il·lusió per a guanyar i per a fer les coses bé i que no els puguen els nervis ni la pressió. Per això, ha demanat a la gent que estiga animant la selecció, i que, de la mateixa manera, ells els ho donaran tot a l'afició.

"Espere estar molt de temps en el València"

José Luis Gayà també ha parlat sobre el seu futur en el València. El defensa assegura que està molt bé en el club i que espera quedar-se els dos anys que li queden de contracte i poder estar-hi molt de temps més.

Sobre el nou entrenador, José Bordalás, Gayà ha dit que ja ha parlat amb ell i que el considera un entrenador molt experimentat i un líder que els ajudarà a millorar la situació del club.

També et pot interessar

stats