José Luis Gayà: "Em queden dos anys de contracte i espere estar molt de temps més"

El futbolista del València i de la selecció ha concedit una entrevista a À Punt Mèdia

Entrevista completa a José Luis Gayà / À Punt NTC
Inma Cerro
Ismael Lli
21 de juny 2021 - 20:06

El futbolista del València CF i actualment seleccionat per Luis Enrique per participar en l'Eurocopa 2020 amb Espanya, José Luis Gayà, ha concedit, durant la concentració a Las Rozas, una entrevista en exclusiva a un equip d'À Punt Mèdia.

Gayà ha sigut una peça clau de l'equip de Mestalla on, segons ha explicat, espera continuar el que li queda de contracte i més. "Jo sempre he dit que la meua il·lusió és seguir en el València. Em queden dos anys i espere poder quedar-me molt de temps més", ha matisat.

El de Pedreguer és un dels capitans de l'equip i com a tal, ja ha parlat amb el nou entrenador, José Bordalás. De fet, sobre Bordalás ha dit que és un entrenador amb experiència, un líder i que pot anar bé per a l'equip i perquè el València torne a ser el que tots esperen que siga.

De fet, Gayà no ha negat que aquesta no ha sigut una bona temporada i ha afirmat que ja "sabia el que passaria" i que "la realitat és que ens costava molt guanyar dos partits seguits".

"No cal que Luis Enrique faça de motivador"

Sobre la situació de la selecció, Gayà ha assegurat sentir-se molt il·lusionat pel partit d'aquest dimecres contra Eslovàquia en què es juguen la classificació per a octaus. El lateral esquerre és conscient de la responsabilitat que té el combinat, però també que depenen d'ells mateixos, un fet que els fa tindre la confiança i la motivació. De fet, una motivació en la qual ha explicat que no cal que estiga Luis Enrique de motivador perquè ja la tenen els jugadors per ells mateixos.

Respecte de les crítiques de l'afició, Gayà entén que puga ocórrer, però vol enviar un missatge d'il·lusió. "La gent ha d'estar amb nosaltres i nosaltres els ho hem de donar tot a ells", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats