La Macedònia de Bardhi, primera selecció eliminada de l'Eurocopa

Bèlgica i els Països Baixos s'asseguren una plaça en huitens

Enis Bardhi, jugador del Llevant i de Macedònia de Nord, es lamenta per la derrota contra Ucraïna / Efe

Les grans favorites no fallen: Bèlgica i els Països Baixos acompanyaran Itàlia i altres tretze equips per a definir als huitens de final de l'Eurocopa, uns equips entre els quals no estarà Macedònia del Nord.

Els Països Baixos espanten els fantasmes (2-0)

Els dubtes que, tot i la victòria, va deixar l'equip entrenat per Frank de Boer en el seu debut en la Copa d'Europa contra Ucraïna, on va deixar-se empatar un 2-0, han desaparegut amb la còmoda victòria en la segona jornada contra Àustria.

El belga Kevin De Bruyne (esquerra) i l'holandés Memphis Depay (dreta) celebren un gol aquest dijous / UEFA

Ucraïna s'aprofita de la inexperiència de Macedònia del Nord (2-1)

Precisament contra Àustria es jugarà Ucraïna el pas als huitens de final en un enfrontament entre les dues seleccions en l'última jornada de la fase de grups. Una classificació que no podrà aconseguir Macedònia del Nord, que en la seua primera participació en el torneig continental, jugarà sense opcions contra Països Baixos. En el partit contra Ucraïna, el migcampista del Llevant, Enis Bardhi, ha sigut titular amb l'equip balcànic.

Bèlgica amarga l'homenatge a Eriksen (1-2)

La millor selecció del món, si fem cas al rànquing de la FIFA, està demostrant la seua candidatura per a guanyar la que seria la seua primera Copa d'Europa. El combinat entrenat per l'espanyol Roberto Martínez ha remuntat en la segona part el gol només començar de Dinamarca. El polivalent futbolista del València Daniel Wass ha tornat a ser titular en un duel a Copenhaguen que ha servit d'homenatge a Christian Eriksen, qui continua recuperant-se de la parada cardíaca.