Anglaterra-Dinamarca, segona semifinal de l'Eurocopa

La selecció anglesa ha demostrat que, a més de bona defensa, té molt de gol; i la de Wass es consolida com la gran revelació

Jugadors de Dinamarca (esquerra) i l'anglés Kane (dreta) celebren el pas a semifinals
Jugadors de Dinamarca (esquerra) i l'anglés Kane (dreta) celebren el pas a semifinals / Efe - À Punt Mèdia

Anglaterra i Dinamarca disputaran la segona semifinal de l'Eurocopa 2020, després de superar Ucraïna i la República Txeca, respectivament, en els quarts de final. El partit es disputarà dimecres que ve a l'estadi londinenc de Wembley, que acollirà les dues semifinals i la final.

Anglaterra goleja i es manté imbatuda (0-4)

Anglaterra s'ha classificat per a les semifinals de l'Eurocopa 2020 després de golejar Ucraïna per 4-0, amb un doblet d'Harry Kane, i de nou sense encaixar cap gol.

L'equip dels tres lleons ha reforçat la seua candidatura i alimenta el somni d'un país de tornar a conquistar un gran trofeu internacional després de la copa del món de 1966. Seria la primera Eurocopa de la història anglesa, després de la tercera plaça de l'edició de 1968 i les semifinals de 1996.

En l'únic partit que ha hagut de disputar fora de les terres angleses, la selecció dirigida per Gareth Southgate ha encarrilat el triomf amb un gol només començar el partit i un altre al primer minut de la represa. Després, el capità Kane, màxim artiller d'Anglaterra amb tres gols, i Jordan Henderson, de cap, com els seus companys, han maquillat el resultat.

Dinamarca s'emporta els quarts de les revelacions (1-2)

L'esperit de l'Eurocopa de Suècia 1992 s'ha instal·lat en la selecció de Dinamarca de l'any 2021, semifinalista sorprenent després d'eliminar la República Txeca (1-2) i aconseguir una ronda inèdita en el quadre escandinau des de fa quasi trenta anys.

Dinamarca ha acabat amb el somni de la República Txeca, encara que ha venut cara la seua derrota, i ha alimentat el seu propi en el duel de les sorpreses dels quarts de final. La selecció que va començar el torneig amb una amenaça de tragèdia i que va continuar d'èxit en èxit fins a aconseguir una ronda segurament inimaginable per a molts.

El valencianista Daniel Wass ha tornat a formar part de la convocatòria, després de la indisposició que el va fer absentar-se del partit de huitens, i ha jugat els últims minuts del partit. A la República Txeca, Patrik Schick ha marcat hui el seu cinqué gol de l'Eurocopa i iguala dos registres: Cristiano Ronaldo al capdavant de màxims anotadors de la competició i el seu compatriota Milan Baros, que tenia el rècord de gols en un mateix torneig d'un jugador del país centreeuropeu.

També et pot interessar

stats