Espanya revalida el títol mundial sub-17

La selecció femenina s'ha proclamat campiona del món en véncer Colòmbia 0-1 en la final

Vicky López, en una acció del partit
Vicky López, en una acció del partit / Twitter: @SEFutbolFem

La selecció espanyola femenina sub-17 s'ha tornat a proclamar campiona del món de futbol, quatre anys després del títol aconseguit a l'Uruguai. Espanya ha superat 0-1 Colòmbia en la final del Mundial de l'Índia, amb un gol en pròpia porta en els instants finals.

Després d'una primera part molt igualada i amb poques ocasions de gol, Espanya ha aconseguit inaugurar el marcador només començar la represa. Però l'alegria ha durat massa poc: l'àrbitre ha anul·lat el gol de Librán per mans prèvies.

I quan ja semblava que la campiona es decidiria en la pròrroga, ha arribat el gol. Ana María Guzmán s'ha marcat en pròpia porta després que no arribara a desviar una rematada de Laia Martet.

Aquest triomf també té empremta valenciana, ja que la jugadora del València nascuda a Burjassot, Ainhoa Alguacil, formava part de l'equip que ha disputat el Mundial.