Espanya i Itàlia deixen tot obert per a l'última jornada de l'Europeu sub-21

Els valencians Hugo Guillamón i Abel Ruiz i el valencianista Patrick Cutrone van ser titulars.

Guillamón i Cutrone
Els valencianistes Hugo Guillamón i Patrick Cutrone van ser titulars / Selecció Espanyola de Futbol.

Les seleccions espanyola i italiana sub-21 no van passar de l'empat a zero en un partit de poder a poder entre les dues seleccions més amb més títols de la categoria (cinc cadascuna) que no va disposar d'un gran nombre d'ocasions. L'empat deixa totes les possibilitats obertes en el Grup B davant l'última jornada.

En el partit van ser titulars els valencians Hugo Guillamón (València) i Abel Ruiz (Sporting de Braga), i també el jugador del València, Patrick Cutrone (capità d'Itàlia) i l'exjugador de l'Elx, Gonzalo Villar (ara a la Roma). Van estar en la banqueta tot el partit el jugador del Llevant Dani Gómez i el del Vila-real, Yeremi Pino. L'alzireny Josep Martínez (Leizpig) tampoc va disputar cap minut.

Miranda, jugador del Betis, va tindre la millor ocasió d'Espanya amb un llançament des de fora de l'àrea i l'italià Fratessi va poder avançar els seus amb un xut que el porter espanyol Álvaro Fernández va rebutjar al travesser.

Segons passaven els minuts, les dues seleccions van intentar exposar-se el menys possible, sobretot un conjunt italià al qual l'empat els feia dependre de si mateixos en l'última jornada. La nota negativa de la trobada va arribar en els últims minuts amb tres expulsions: Scamacca i Rovella per part d'Itàlia i Óscar Mingueza a Espanya.

Després de la victòria contra Eslovènia i dels resultats d'aquest dissabte, Espanya és líder del Grup B amb quatre punts, seguit de República Txeca i Itàlia amb dos punts i Eslovènia, amb només un. Dimarts, el combinat de Luis de la Fuente s'enfronta a la selecció txeca amb opcions de quedar primer, segon o, si perd i guanya Itàlia, eliminat.

També et pot interessar

stats