Futbol

La selecció espanyola sub-21 derrota Eslovènia per 0-3 i se situa líder de grup de l'Europeu

El jugador del Vila-real Yéremi Pino ha debutat en la sub-21 en el minut 69

Els jugadors espanyols celebre el primer gol marcat per Javi Puado
Els jugadors espanyols celebren el primer gol, marcat per Javi Puado / Efe
24 de març 2021 - 20:34

Maribor (eslovènia)/ La selecció espanyola sub-21, que entrena Luis de la Fuente, ha fet un monòleg davant de la selecció d'Eslovènia i ha guanyat per 0-3, amb gols de Puado, Gonzalo Villar i Miranda. En l'onze titular han format Guillamón, Cuenca (jugador propietat del Vila-real) i Abel Ruiz (natural d'Almussafes).

En la primera meitat, els espanyols han tingut un 82 per cent de possessió de pilota i els eslovens han vist tres targetes grogues abans de la mitja hora per frenar els atacs rogets. En la segona part s'ha decidit el partit en dos minuts i dues jugades calcades per la banda esquerrra. Puado i Gonzalo Villar han obert la llanda en els minuts 52 i 53, respectivament.

Espanya ha sigut un vendaval de joc i han anat succeint-se les ocasions de gol als peus de Puado, Abel Ruiz i Dani Gómez. El tècnic espanyol ha volgut anar reservant jugadors i ha donat minuts al jugador del Vila-real Yéremi Pino i al davanter del Llevant Dani Gómez. El definitiu 0-3 l'ha fet el jugador del Betis Juan Miranda en el minut 88.

En l'altre partit del grup, Txèquia i Itàlia han empatat a un gol. En conseqüència, els espanyols lideren el grup, amb 3 punts. Dissabte Espanya jugarà contra Itàlia. Una nova victòria els donaria el pas als quarts de final de l'Europeu, que es jugarà la primera setmana de juny a Eslovènia i Hongria.