Espanya, campiona d'Europa de futbol sala

Primer títol de la història per a la selecció espanyola de futbol sala.

Espanya, campiona d\'Europa de futbol sala

La selecció espanyola de futbol sala ha guanyat l'Eurocopa per primera vegada en la història del futbol sala femení. Les de Clàudia Pons s'han imposat per un contundent 4 a 0 contra l'anfritiona, Portugal. El pavelló de Gondomar ha sigut l'escenari de la final del campionat europeu de futbol sala.

En els primers 10 minuts de partit, la selecció espanyola ha marcat tres del quatre gols. Mayte Mateo, Anita Luján i Amelia Romero n'han sigut les autores. La portera Silvia ha sigut la protagonista de la resta de l'encontre, amb diverses intervencions que no han deixat que lequip local marcara.

En el minut 36, Vane Sotelo ha sentenciat el marcador amb el quart gol, i ha acabat com a màxima anotadora de la competició.