Escribá: “No hem de convertir la necessitat en ansietat”

El tècnic franjaverd ha assegurat que estarà “per al que l'Elx necessite, com a soci, aficionat o entrenador”

L'entrenador de l'Elx, Fran Escribà

L'entrenador de l'Elx, Fran Escribá, ha apuntat que l’equip no ha de convertir la necessitat de punts que té per a esquivar el descens en ansietat en el partit que disputarà aquest diumenge contra el Cadis. “Hem de jugar amb paciència, cal guanyar, però no ens ofusquem i ho perdem tot pel camí. No ens serveix el punt, però no podem ser un caos”, ha insistit.

El tècnic valencià ha dit que els resultats de la jornada 36 els donen més opcions d'evitar el descens, però ha reiterat que qualsevol possibilitat de permanència per a sumar els sis punts que queden en joc. “L'única cosa que ens serveix és guanyar; cal pensar primer en el Cadis i aconseguir arribar amb vida a l'última jornada”, ha asseverat.

Escribá ha qualificat d’excel·lent la temporada dels andalusos i ha admés que si no milloren molt respecte al partit de dimarts, “serà difícil guanyar”. L’entrenador, que només compta amb la baixa de Mojica, ha confirmat que hi haurà canvis en l'alineació perquè no va quedar content del joc contra l'Alabés.

L'entrenador s'ha mostrat receptiu a la proposta que ha fet el propietari del club, Christian Bragarnik, de continuar la pròxima temporada en la banqueta de l'equip il·licità amb independència del que passe al final de la temporada: “Estaré per al que l'Elx necessite, com a soci, aficionat o entrenador”.

També et pot interessar

stats