Bragarnik: "L'Elx no està en venda"

El propietari de l'entitat ha assegurat que, passe el que passe en el final de la temporada, compta amb el tècnic Fran Escribá per al pròxim curs

Christian Bragarnik, en una roda de premsa aquest dijous

El propietari de l'Elx, Christian Bragarnik, ha afirmat que el club no està en venda i ha assegurat que, passe el que passe en el final de la temporada, compta amb el tècnic Fran Escribá per al pròxim curs.

“Ja li hem traslladat a Escribá que és la persona idònia pel seu sentit de pertinença i la seua capacitat per a continuar amb aquest projecte, tant en Primera com en Segona Divisió. Falta asseure'ns i concretar-ho”, ha confirmat l'argentí.

Bragarnik ha destacat que l'Elx es troba amb una “salut patrimonial” que fa temps no tenia i s'ha agarrat a les opcions matemàtiques de permanència per a no especular amb un projecte en Segona, encara que ha indicat que, si hi arriba, serà ambiciós.

L'Elx compra Lucas Boyé

També aquest dijous, l'Elx ha anunciat que ha exercit l'opció de compra del davanter argentí Lucas Boyé, que estava cedit i passa a ser propietat de l'entitat il·licitana. Boyé va arribar el passat estiu procedent del Torino i la seua vinculació amb el club il·licità finalitzava el pròxim 30 de juny.

El davanter, de 25 anys, ha sigut titular a l'Elx des de la seua arribada, tant amb Jorge Almirón com amb Fran Escribá en la banqueta, i és el màxim realitzador de l'equip en la present temporada amb sis gols.

La continuïtat de Lucas Boyé és la primera que confirma l'entitat per a la pròxima temporada, amb independència de la categoria en la qual finalment milite l'equip, que actualment està en posició de descens a Segona.

També et pot interessar

stats