Els errors defensius i un penal fallat per Morales condemnen el Llevant

El comandant ha fallat un penal que hauria suposat el 2-2

Morales és consolat per Jesús Navas a la fi del partit
Morales és consolat per Jesús Navas a la fi del partit / Manuel Bruque

Partit d'anada i tornada amb possibilitats per als dos equips al Ciutat de València entre un aspirant a la salvació, el Llevant, i un aspirant a la Champions League, el Sevilla. El conjunt andalús s'ha endut els tres punts gràcies al 2-3 aconseguit que li lleven una altra vida al Llevant i el deixen més tocat que mai, però encara amb possibilitats.

El partit ha començat amb ocasions per als dos equips. Primer Dani Gómez ha fet estirar-se a Bono i després Ocampos entrenava la capacitat de reacció de Cárdenas.

Precisament Ocampos ha sigut el gran valedor del primer gol del partit. En el minut 14 ha entrat a l'àrea i després de caragolejar entre els defensors ha posat un centre mesurat que Corona ha posat de cap al fons de la porteria.

La reacció no s'ha fet esperar. Un penal per mans de Diego Carlos que l'àrbitre ha hagut d'anar a revisar al VAR ha suposat l'empat gràcies al tir ras de Morales al pal esquerre de Bono.

Però de nou, quan només s'havien jugat 27 minuts de partits, Ocampos posa un centre per a Corona que aprofita la falta de contundència de la defensa granota per a fer el segon per picant la pilota per damunt de Cárdenas.

La segona part s'ha vist un Llevant més combatiu que efectiu. En el minut 70, davant de la insistència del quadre local, Radoja ha provocat el penal d'Acuña, però el llançament de Morales se n'ha anat directament fora.

El Llevant ho continuava intentant, però en el minut 81 ha sigut el Sevilla el que ha sentenciat el partit. L'error en la marca en un córner ha fet que Koundé rematara sol i fera el 3-1 en el marcador.

El quadre granota retallaria distàncies amb un gol de Soldado en 87 que bat a Bono en un contraatac. No obstant això, la decepció ha tornat a les cares del Llevant amb el xiulit de l'àrbitre, que ha fet que Morales, que se sentia culpable per fallar el penal, deixara la imatge del partit amb els seus plors i el consol de tots els jugadors amics i rivals.