Els equips valencians afronten amb il·lusió la següent fase d'ascens a Segona B

L'Oriola, l'Atlètic Llevant i el Castelló busquen obtindre un resultat positiu de cara als partits de tornada.

Els jugadors del Castelló celebren un gol
Els jugadors del Castelló celebren un gol / CD Castellón

Aquest cap de setmana es juga la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Segona Divisió B i tres equips valencians disputen el primer capítol d'aquest segon episodi.

El primer a trencar el foc serà l'Oriola, que rep el Ceuta a Los Arcos demà a les 20.00 h. El conjunt oriolà, que es va desfer en la primera eliminatòria del Palència Cristo Atlético, no ho tindrà fàcil davant de l’equip ceutí, que es presenta amb una ratxa de 24 partits sense perdre. Els escorpions van resoldre amb solvència el primer duel contra els palentins, ja que van guanyar els dos compromisos, però ara els de Miguel Ángel Villajofaina no es refien d'un rival més potent sobre el paper.

Pel que fa a l'Atlètic Llevant, després d'haver deixat escapar la possibilitat d'obtindre l'ascens directe davant del Calahorra, vol aprofitar l'oportunitat de traure endavant aquesta eliminatòria. El conjunt granota visita el camp del Racing Villalbés, diumenge a les 16.30 h. L'objectiu dels de Javier Olaizola és oblidar l'entropessada del passat cap de setmana i afrontar aquest compromís amb la intensitat necessària per a obtindre un marcador favorable a terres gallegues.

Un altre que haurà d'esforçar-se al màxim si vol culminar amb èxit les aspiracions d'ascendir a la categoria de bronze del futbol espanyol és el Castelló que diumenge, a les 17.30 h, rep el Sant Andreu a Castàlia. A pesar de la solidesa que va mostrar en la primera eliminatòria davant del Tropezón, que va concloure amb el marcador global de 5 a 2, el conjunt orellut haurà d'estar concentrat al cent per cent en esta segona eliminatòria. L'equip de Sergi Escobar vol sumar un resultat positiu a casa per tal d'afrontar la tornada sense sobresalts.

També et pot interessar

stats