Enzo Pérez fa història amb River Plate de porter

L'exvalencianista va jugar de porter i lesionat un partit de la Copa Libertadores

Enzo Pérez fa història al jugar un partit de porter amb River Plate
Enzo Pérez fa història en jugar un partit com a porter amb River Plate / Europa Press

El futbol no para de sorprendre. Aquesta vegada ha sigut a l'Argentina, en un partit entre el River Plate i l'Independiente de Santa Fe colombià, de la fase de grups de la Copa Libertadores. La plaga de lesionats i de jugadors aïllats amb coronavirus va ser tan gran que l'equip argentí va haver de jugar sense canvis. Però el tema no acaba ací.

La pandèmia de la Covid-19 ha fet que els quatre porters professionals amb què compta el River Plate es contagiaren, fet pel qual el seu entrenador, Marcelo Gallardo, va haver d'alinear-hi un jugador de camp, que no va ser un altre que l'exvalencianista Enzo Pérez que, a més, estava lesionat.

Enzo Pérez celebra amb companys la victòria del River Plate

Així i tot, els argentins van fer un partit molt seriós i fins i tot van acabar guanyant-lo gràcies a dos gols matiners de Fabrizio Angilieri i Julián Álvarez.

L'Independiente de Santa Fe no va poder fer res amb una defensa del River Plate molt ben plantada que evitava, costara el que costara, que els dispararen a la porteria defensada per Pérez, que no va tindre moltes complicacions. Malgrat tot, en la segona part, i amb les forces ja tocades per l'absència de canvis, els colombians van aconseguir retallar distàncies gràcies a un gol de Kelvin Osorio en el minut 73. Així acabaria tot. L'estoica defensa dels de Buenos Aires va poder més, i van aconseguir finalitzar el partit amb un 2-1 que els manté primers del seu grup de la Copa Libertadores a falta d'un partit per a acabar.