Empat sense gols al Ciutat de València (0-0)

El Llevant no aconsegueix derrotar el Getafe a casa, que es manté en els primers llocs de la taula.

Eric Cabaco lluita per un baló
Eric Cabaco lluita per un baló / Kai Fosterling (EFE)

Segona visita del Getafe a València en una setmana. L'equip de Bordalás és el quart pressupost més baix de la lliga, però s'ha colat entre els llocs de dalt. El Llevant arribava al partit amb la urgència d'un bon resultat, ja que només ha sumat 4 punts dels últims 18 disputats. 

Entre les novetats de l'onze titular granota, els debuts en Lliga del porter Aitor Fernández i del central Vezo, que només porta quatre entrenaments a les ordres de Paco López després que el València el cedira. El Getafe no ha pogut disposar de Suárez, Mata i Bruno González, sancionats pels incidents del partit de Copa de dimarts. 

En la primera part, els dos equips han jugat quasi de la mateixa manera. Pressió al baló per a obligar el rival a jugar en llarg. Això, i la presència de ratxes fortes de vent, ha fet que la pilota fora difícil de controlar. El joc en les àrees ha sigut pràcticament inexistent i les pèrdues, molt constants. Els únics tirs a porta dels primers 45 minuts han sigut d'Ángel, del Getafe, en el minut 19, i del llevantinista Roger Martí en el 32. L'ansietat per trencar les defenses ha convertit el final d'aquest primer temps en un ball de targetes. Fins a 5 grogues ha tret el col·legiat en la primera part.  

Les millors ocasions, en la segona part

La segona part no ha tingut res a vora amb la primera. El Llevant ha dominat els primers 15 minuts amb quatre ocasions clares de gol; dos de Roger, una de Jason i una altra de Rochina. En el minut 55, Morales ha caigut dins de l'àrea però l'àrbitre no ha xiulat penal. El Getafe s'ha anat entonant a partir del minut 75 d'aquesta segona part. S'ha acostat més a la porteria d'Aitor i a Arambarri li han anul·lat un gol per fora de joc. En els últims instants del partit, Hugo Duro ha tingut la millor oportunitat per al Getafe amb un remat de cap que ha eixit per damunt de la porteria d'Aitor.  

També et pot interessar

stats