Empat a res entre dos aspirants

Granada i Llevant empaten a zero a Los Cármenes. Els granotes frenen la ratxa de victòries, però sumen un punt en un estadi on els locals no han perdut encara

final
Granada i Llevant empaten a zero

S'enfrontaven a Los Cármenes el Granada i el Llevant, dos aspirants a l'ascens a Primera Divisió. Un duel d'anada i tornada on els dos equips s'han repartit el domini al terreny de joc.

El partit començava amb un Llevant incòmode davant la pressió del Granada, que se saldava amb tres targetes grogues per als granotes en només dotze minuts. El perill per part dels dos equips ha estat lluny de la porteria. Els de Calleja milloraven en els últims minuts de la primera part, que ha acabat amb els jugadors granotes demanant un penal per possibles mans de Rubio en l’última acció abans del descans.

En la represa, el tècnic granota donava entrada a Soldado i Son en substitució dels amonestats Bouldini i Pubill. També es retirava Vezo, que tornava a la convocatòria, per unes possibles molèsties. En la segona part, el Llevant ha agafat protagonisme i Roger Brugué ha tingut dues ocasions que no ha aconseguit convertir en gol. El Granada despertava en els últims quinze minuts i Dani Cárdenas ha salvat una clara ocasió en el 89.

L'empat talla la ratxa del Llevant, que portava quatre victòries consecutives. Tot i això, els de Calleja aconsegueixen puntuar a l'estadi del Granada, on els de Karanka encara no han perdut.

També et pot interessar

stats