El València guanya a Elx i continua amb l'escalada cap a Europa (0-1)

L'equip de Francisco es manté a huit punts del descens després de la victòria del Granada

Guedes celebra el gol del triomf
Guedes celebra el gol del triomf / Ana Escobar (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
18 de març 2022 - 21:04 Actualitzat: 19 de març 2022 - 19:01

El València s'ha emportat els tres punts del Martínez Valero gràcies a un gol estrany amb què Gonçalo Guedes ha celebrat la seua tornada a una convocatòria amb Portugal, mentre que l'Elx suma la segona derrota seguida al seu estadi, on només havien aconseguit guanyar el Reial Madrid, el Betis i, fa dues setmanes, el Barça.

La victòria del Granada a Mendizorrotza (2-3) beneficia l'equip il·licità ja que manté la distància que tenia respecte al descens, huit punts sobre el Cadis (pròxim rival del València). Un triomf de l'Alabés haguera acurtat l’avantatge a set punts.

L'equip de Bordalás, per la seua part, continua amb la seua escalada cap als llocs europeus de la Lliga. Amb la vista posada en la final de la Copa del Rei, l'equip del Mestalla esgota les seues opcions per a no jugar-se només a una carta la participació en competició continental la temporada vinent.

El derbi valencià de la jornada 29 de la Lliga ha arribat amb empat a zero al descans després d'una primera part equilibrada en el joc i amb una dosi de polèmica, ja que el col·legiat Ortiz Arias ha anul·lat un gol a Hugo Guillamón a instàncies del VAR en els primers minuts del partit.

En la segona part, Gonçalo Guedes, que havia tingut l'ocasió més clara del primer període, ha aconseguit l'únic gol vàlid del partit, després d'un mal rebuig de la defensa de l'Elx. Els dos equips han vist com l'àrbitre els anul·lava altres gols en la segona part i Johan Mojica ha vist la roja en el tram final del partit i es perdrà el duel contra l'Athletic Club.

També et pot interessar

stats