L'Elx ajorna l'inevitable

L'equip franjaverd ha guanyat 4-0 el Rayo Vallecano i evita, momentàniament, el descens a Segona

Els jugadors de l'Elx celebren un gol
Els jugadors de l'Elx celebren un gol / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
28 d'abril 2023 - 16:51 Actualitzat: 29 d'abril 2023 - 19:45

L'Elx ha aconseguit la tercera victòria de la temporada en véncer 4-0 al Rayo Vallecano, en un partit marcat per l'expulsió d'un futbolista madrileny en la primera part. Aquest triomf evita, momentàniament, el descens de l'equip franjaverd a Segona Divisió.

Els visitants han començat millor el partit, però l'expulsió de Lejeune per roja directa, després de la intervenció del VAR, ha canviat el decorat per complet. El Rayo ha aguantat els primers minuts amb inferioritat però ha acabat pagant l'esforç i ha rebut un gol just abans del descans, obra de Tete Morente.

En la represa, els madrilenys han estirat línies en busca de l'empat i els franjaverds han aprofitat les facilitats defensives per a donar una alegria a l'afició. Lucas Boyé i Fidel, en a penes, un minut han marcat el segon i el tercer, que han sentenciat el duel. Gumbau ha arredonit la festa amb el quart i definitiu, encara que els de Beccacece han tingut diverses ocasions per a fer encara més gols.

Aquest resultat manté amb vida l'Elx, almenys fins que es complete la jornada 32 de la Lliga. Només una victòria del Cadis contra el València enviaria els franjaverds a Segona aquesta setmana.