El Girona també vol la Copa

L'Elx ha plantat cara al colíder de la Lliga, però ha acabat perdent 0-2 contra els catalans

Els jugadors del Girona celebren un gol
Els jugadors del Girona celebren un dels gols / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
05 de gener 2024 - 17:22 Actualitzat: 06 de gener 2024 - 19:55

L'Elx ha dit adeu a la Copa del Rei després de perdre 0-2 contra el Girona al Martínez Valero. L'equip franjaverd ha completat un bon partit contra el colíder de la Lliga, però ha pagat la falta de punteria cara a porteria contra un rival que ha estat molt més encertat en la definició.

L'equip entrenat per Sebastián Beccacece ha portat la iniciativa des del xiulit inicial, amb una pressió alta que ha dificultat el joc del Girona. Els il·licitans han creat perill amb internades per les bandes, però no han concretat cap de les ocasions que han tingut. En canvi, els catalans han inaugurat el marcador en pràcticament el primer llançament a porteria. Daley Blind, que ha entrat en el lloc del lesionat Éric García, ha fet el 0-1 a la treta d'un córner.

El guió s'ha repetit en la represa. L'Elx ha començat millor i s'ha acostat a la porteria defesa per l'exfranjaverd Juan Carlos amb perill, però sense encert. I en una contra ràpida, Yan Couto ha sentenciat l'eliminatòria amb el segon i definitiu. Poc abans del gol, ha arribat una altra mala notícia per a la infermeria il·licitana, ja que Pedro Bigas ha hagut d'abandonar el camp en llitera després d'una mala caiguda.

Ara l'equip de Beccacece s'haurà de centrar en la Lliga, on fa tres jornades que no guanya. Caldrà trencar la mala ratxa dissabte que ve, en la visita al Tenerife a l'Heliodoro Rodríguez López.

També et pot interessar

stats