Adeu a Primera amb bon sabor de boca

L'Elx ha encadenat la cinquena jornada sense perdre en empatar contra el Cadis (1-1)

Boyé celebra el gol
Boyé celebra el gol / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
04 de juny 2023 - 08:00 Actualitzat: 04 de juny 2023 - 23:17

L'Elx s'ha acomiadat de la Primera Divisió amb un empat a un contra el Cadis. Tot i el descens, l'equip franjaverd se'n va a Segona amb bones sensacions després d'encadenar cinc jornades sense perdre. Un empat empanyat pels dos gols que li han anulat als franjaverds en la primera part. 

Els gaditans s'han avançat en el marcador en el minut 10, després d'un rebuig que ha aprofitat Escalante. L'Elx ha intentat l'empat i ho ha aconseguit per mig de Morente al minut 26, però el VAR ha anul·lat el gol per fora de joc. Els de Beccacece han continuat amb els intents de foradar la porta visitant, i de nou el videoarbitratge els donava un disgust. Nteka marcava i la diana no ha pujat al marcador pel mateix motiu.

Després del pas pels vestidors, els franjaverds han buscat de nou el premi del gol. Els de Beccacece s'han mostrat molt combatius i finalment el Martínez Valero ha pogut vore un gol dels seus en el comiat del camp de la Primera Divisió. Lucas Boyé ha marcat en el minut 71 amb un remat de cap. El sèptim gol del davanter aquesta temporada. L'Elx acomiada la temporada mostrant la seua millor cara. 

També et pot interessar

stats