L'Elx de Beccacece no pot amb el líder (0-4)

L'equip franjaverd ha donat massa facilitats als blaugrana en el debut del tècnic argentí a la banqueta

Els jugadors del Barça celebren un dels gols
Els jugadors del Barça celebren un dels gols / Biel Aliño (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
31 de març 2023 - 19:08 Actualitzat: 01 d'abril 2023 - 23:15

La dita 'entrenador nou, victòria segura' no s'ha complit al Martínez Valero. L'Elx de Sebastián Beccacece ha perdut 0-4 contra el Barça, en un partit en què els franjaverds han donat massa facilitats al líder. La confirmació del descens a Segona Divisió està cada vegada més prop.

El tècnic argentí ha revolucionat massa l'onze i l'equip ha eixit un poc perdut. Els catalans, sense a penes haver fet res, s'han avançat en el marcador mitjançant Lewandowski, que ha aprofitat un refús dins l'àrea per a superar Èdgar Badia. El Barça ha pogut fins i tot sentenciar en la primera part, però entre la falta d'encert i alguna bona aturada del porter franjaverd, s'ha arribat al descans amb 0-1.

Res ha canviat en la represa i era qüestió de temps que l'equip de Xavi Hernández sentenciara el duel. Ansu, amb un gol en el minut 56, ha acabat amb les esperances de puntuar de l'Elx. I novament Lewandowski i Ferran, en última instància, han posat el definitiu 0-4, que ha fet que l'afició abandonara el camp vint minuts abans del final.

L'equip de Beccacece haurà de millorar molt per a tractar de sumar la setmana que ve en la visita a Pamplona per a jugar contra l'Osasuna.