L'Elx apunta a l'ascens directe (3-0)

Mitja hora de futbol dinàmic i vistós ha sigut prou perquè els de Beccacece hagen superat clarament l'Alcorcón

'Tete' Morente celebra el seu gol, el segon de l'Elx
'Tete' Morente celebra el seu gol, el segon de l'Elx / LaLiga

L'Elx ha golejat l'Alcorcón i presenta la seua candidatura per a l'ascens directe a Primera Divisió. El futbol dinàmic i alegre de l'equip de Sebastián Beccacece ha superat l'equip madrileny amb claredat i contundència en la primera part.

L'equip il·licità, escarmentat per les últimes experiències contra equips de la part baixa, ha eixit decidit a marcar diferències des del primer minut. Mourad ha aprofitat un centre de Clerc per a marcar de cap, al segon pal, el primer gol (1-0, minut 10).

Amb l'Alcorcón que buscava el gol de l'empat, l'Elx ha tornat a colpejar, per mitjà de Tete Morante, que ha transformat un penal comés per Víctor a ell mateix (2-0, minut 27). Amb l'equip de Mehdi Nafti noquejat, Nico Fernández Mercau ha fet el tercer, després d'una gran acció personal a l'interior de l'àrea (3-0, minut 37).

Amb el partit resolt, l'Elx, que ni tan sols ha trobat a faltar el lesionat Mourad, ha baixat les revolucions en el joc i el duel ha perdut vertigen amb el pas dels minuts. L'Alcorcón no ha trobat mai la manera de ficar-se en el partit contra un equip local que s'ha dedicat la segona part a economitzar esforços i repartir minuts entre els menys habituals.