Diakhaby renova amb el València fins al 2027

Feia mesos que les dues parts es trobaven en negociacions

Diakhaby renova amb el València fins 2027
Diakhaby renova amb el València fins 2027

El València i el central Mouctar Diakhaby han tancat la renovació del contracte que els uneix fins al 30 de juny de 2027.

“Mestalla és ma casa i aquest és el camí. Per això vull formar part del València del present i del futur”, assegura el central en el vídeo amb el qual l'entitat ha fet públic l'acord.

El jugador francés, que va arribar l'estiu de 2018 al club procedent de l'Olympique de Lió per uns 15 milions d'euros, acabava el seu actual contracte el pròxim 30 de juny, pel qual des de l'1 de gener era lliure per a signar per qualsevol altre club.

Totes dues parts feia mesos que estaven en negociacions després de no concretar-se l'eixida que van contemplar l'estiu passat i després que el jugador fora peça clau en els esquemes del tècnic Gennaro Gattuso en els primers mesos de la temporada.

Des que va aterrar en el València, el francés ha jugat un total de 142 partits en els quals ha marcat 6 gols i ha sumat 3 assistències més. En el club de Mestalla, a més, va guanyar la Copa del Rei de l'any 2018-2019 en què va participar en totes les rondes que va disputar l'equip.

També et pot interessar

stats