Derrota per la mínima del Llevant contra el Cartagena

Un gol d'Elady als deu minuts de joc dona la victòria al Cartagena al Pinatar Arena.

El Cartagena ha sigut el quart rival de pretemporada del Llevant
El Cartagena ha sigut el quart rival de pretemporada del Llevant / Natxo Lara

El Llevant no ha pogut superar el Cartagena, equip que milita en la categoria de Segona B, en el quart partit de pretemporada. Sembla que les altes temperatures i el cansament han pesat a les cames dels jugadors granotes, que porten quatre encontres en només huit dies. Als deu minuts de joc ha arribat el gol de l'equip que dirigeix Gustavo Munúa, que va ser porter llevantinista del 2010 al 2013. En un contracolp, Elady s'ha plantat a la frontal de l'àrea i ha sorprés Oier amb un llançament llunyà.

En la primera part, el Llevant ha disposat de diverses ocasions per a empatar. Les dues més clares, un centre de Rochina que Melero no ha pogut enganxar i una falta llançada per Roger que ha parat el meta del Cartagena. Sergio Postigo ha eixit del terreny de joc en el minut 25 per molèsties en una entrada.

En la segona part, el Llevant ha estat més actiu, però sense encert de cara a gol. El partit s'ha embrutat i, en una baralla, l'àrbitre ha expulsat Vukčević, per part de l'equip d'Orriols, i Aketxe, per part del Cartagena. En el minut 59 Roger ha tingut una clara ocasió per a marcar l'empat a un, però de nou Mario ha detingut l'esfèric. Amb aquest partit, el Llevant acaba la concentració a La Finca, a Algorfa (Baix Segura).  

També et pot interessar

stats