El Cotif redueix els equips per la pandèmia

El torneig farà un homenatge a Diego Armando Maradona

sdfsf
L'acte de presentació ha tingut lloc aquest dijous a la Diputació de València / Cotif

La pandèmia va obligar a suspendre l'edició del Cotif de l'any passat, però enguany torna el torneig de l'Alcúdia. Serà la 37a edició, que es disputarà del 23 al 31 d'agost, comptarà enguany amb la participació de quatre seleccions i quatre clubs.

Seran els combinats de l'Argentina, l'Uruguai, l'Aràbia Saudita i Ucraïna, i com a clubs, el Vila-real, el València, el Llevant i l'Elx. Paral·lelament, el Cotif femení comptarà amb la participació de quatre equips: l'Argentina, el Castelló, el València i l'Elx.

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest dijous a la Diputació de València amb la presència del president del torneig, Eliseo Gómez; l'alcalde de l'Alcúdia i diputat provincial, Andreu Salom; el director general autonòmic d'Esport, Josep Miquel Moya, i el diputat d'Esports, Andrés Campos, així com personalitats destacades dels clubs.

Gómez ha explicat que a causa de la pandèmia han hagut d'organitzar el torneig de manera diferent i aglutinar menys equips que de costum, però hi haurà seleccions fortes a escala internacional i també quatre clubs valencians de Primera Divisió. "Hem hagut de deixar fora seleccions que estaven firmades com l'Índia, el Brasil, l'Equador, Guinea Equatorial o el Marroc”, ha dit.

A més, enguany el torneig realitzarà un homenatge a Diego Armando Maradona. "Serà l'homenatge més important al mític jugador a Europa per a agrair-li a l'Argentina que haja apostat pel Cotif tots aquests anys”, ha assegurat Gómez.

També et pot interessar

stats