La Copa és la competició de l'Alcoià

Mourad ha marcat primer, Seoane ha empatat abans del descans i el gol de la victòria l'ha fet un xic de la casa, Jorge Moltó

L'Alcoià elimina l'Osca després de guanyar-lo per 2-1 i estarà en el sorteig.
L'Alcoià elimina l'Osca després de guanyar-lo per 2-1 i estarà en el sorteig.

Moltes pàgines ha escrit l'Alcoià en la Copa del Rei. Contra l'Osca, amb Alcoi tancat perimetralment per la Covid i a 0 graus a El Collao, tocava preparar les rotatives.

L'Osca ha començat millor i buscant la porta contrària, mentre que els alcoians, ben col·locats, volien fer-li cas al seu tècnic, Vicente Parras. En la prèvia havia incidit a aprofitar les contres. Dit i fet. Mourad, en el 16, ha avançat els d'El Collao. El davanter cedit per l'Elx agafa el baló en tres quarts de camp propi i, en una cavalcada més pròpia d'un tanc de combat, es planta a la frontal per batre Andrés Fernández.

Els de Michel buscaven la reacció. La possessió era per als visitants i les arribades, encara que sense molt de perill, eren constants. Seoane ha trobat el premi després d'una gran parada de José Juan. El baló se li queda als peus i, dins de l'àrea xicoteta, empata en el 37 de la primera meitat.

En la represa Mourad pentina per a Juanan en el primer minut, però la rematada és massa fàcil per al porter de l'Osca. El veterà meta de l'Alcoià s'ha lluït en la resposta dels cuers de Primera. Els minuts passaven i els de Vicente Parras continuaven molt ben plantats. Les línies, juntes i les eixides, amb perill. Feia falta un gol.

Jona ho provava de cap. Calia acabar les jugades per evitar les contres. Antón ha forçat un penal a favor dels alcoians i Jonie Ñíguez ha enviat als núvols. Oportunitat d'or perduda, però calia seguir remant.

Els llançaments continuaven a les dues porteries. L'Osca ha enviat un baló al travesser després d'un córner i ha perdonat en el rebuig. La resposta, en una rematada de cap de Mourad. L'Alcoià ha perdonat per segona vegada després del descans.

En el 40 ha marcat Jorge Moltó de tir encreuat. S'ha avançat de nou l'Alcoià i tocava tancar la porta per estar demà en el sorteig. Dos minuts de temps afegit de nervis han donat pas a la celebració. La Copa tornava a tindre premi per a l'equip de la moral. Que passe el següent.

També et pot interessar

stats