El col·lectiu Viachers també abandona la plataforma "De Torino a Mestalla"

Amb aquest grup ja són diversos col·lectius els que han anunciat que s'enretiren, entre els quals estan Llibertat VCF, Curva Nord, Ciberche o Uva Mestalla.

Veles a les portes de Mestalla
Veles a les portes de Mestalla / Twitter: @viachers

El col·lectiu Viachers VCF, conformat per uns 450 aficionats del València CF, ha anunciat que deixa la plataforma "De Torino a Mestalla".

En un comunicat publicat en les seues xarxes socials, l'entitat ha anunciat que "les últimes accions ens fan replantejar-nos la nostra situació i, per això, hem decidit fer-nos a un costat".

A més, afig que mostraran sempre "el seu clar rebuig a qualsevol intenció d'actuar de forma personalista i sense mirar l'interés comú". El grup no ha desaprofitat l'ocasió d'agrair a Juan Martín Queralt l'oportunitat d'haver comptat amb ells per a aquest projecte i a la resta de col·lectius per "la seua implicació a l'hora de buscar una solució a la situació que travessa en aquest moment el València CF".

Amb aquest grup ja són diversos col·lectius els que han anunciat que s'enretiren, entre els qulas estan Libertad VCF, Curva Nord, Ciberche o Uva Mestalla.

També et pot interessar

stats