El Celta colpeja fort el Vila-real

Tres tirs mortals del Celta fan reaccionar tard els groguets.

El Celta fa volar pels aires els groguets
El Celta fa volar pels aires els groguets / EFE

Una de freda i una altra de calenta ha sigut la trajectòria del Vila-real aquesta temporada. Tot i que el resultat final és desolador. Després dels huit gols que li va fer a l’Almeria en la Copa del Rei, li han perdut el respecte en la seua pròpia casa. Tres gols com tres punyals han enfonsat el submarí, que ha aconseguit reaccionar davant els bombardejos, però que al capdavall no han pogut superar.

Des del principi, les ocasions de gol han sigut més clares per als locals. Tot i això, el Celta s’ha emportat el primer gol un minut abans d'arribar al descans amb un tir de Brais que ha fet que els groguets abaixaren el cap camí del vestuari.

El descans no ha servit per a reviscolar. Al cap de només tres minuts després de l’inici, ha arribat el segon gol. Una falta que acaba al cap d’Okay, que no mostra compassió. Encara se sentien els xiulits a l’estadi de la Ceràmica quan Maxi Gómez ha rematat l’assistència de Brais Méndez per a fer el tercer gol. Bacca ha entrat al camp per a tractar de solucionar una desfeta que es feia molt costera amunt, però el temps s’exhauria i no s'hi han vist més gols celestes perquè han tingut la fortuna en contra.

S’ha hagut d’esperar fins al minut 77 per a veure despertar els groguets. Sembla que la vergonya els ha portat a pensar que podien capgirar el partit i un tir de Bacca per una falta acaba en gol al minut 82. Torna l’esperança i el colombià només té la porteria gallega al cap. Cinc minuts ha necessitat per a fer el segon gol, tot i que la tensió ha augmentat perquè depenia del VAR per a determinar si es trobava en fora de joc.

El Vila-real ho ha intentat de valent fins al final, però massa tard. La part positiva és que han fet gols, però el resultat els manté com un dels pitjors locals, amb només una victòria de huit partits. Els groguets continuen en la posició que fa dèsset, tot i que més a prop de la zona de descens.

També et pot interessar

stats