El CD Eldense es retroba amb el triomf

L'equip blaugrana ha derrotat 2-0 el Racing de Ferrol i amplia la distància respecte a la zona de descens

Els jugadors de l'Eldense celebren un dels gols
Els jugadors de l'Eldense celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
24 de febrer 2024 - 14:22 Actualitzat: 25 de febrer 2024 - 16:40

El Club Deportivo Eldense ha fet un altre pas cap a l'objectiu de la permanència en Segona Divisió, després de véncer per 2-0 el Racing de Ferrol al Nou Pepico Amat. L'equip blaugrana ha trencat la mala ratxa de tres partits sense conéixer la victòria i torna a ampliar la renda que el separa de la zona de descens a Primera RFEF.

El duel ha començat amb un minut de silenci en record de les víctimes per l'incendi al barri de Campanar de València. Però això no ha despistat l'equip de Fernando Estévez, que ha dominat el joc des del xiulit inicial, tot i enfrontar-se a la gran revelació de la temporada en la categoria de plata del futbol estatal. Dumic, a la treta d'un córner botat per Marc Mateu, ha fet justícia amb l'1-0 en el minut 33. I poc després, Timor ha tingut l'oportunitat d'ampliar la renda local amb un penal. Timor ha llançat fora la pena màxima, però el disgust ha durat ben poc, ja que Juanto Ortuño ha marcat el segon abans del descans.

En la represa, el partit ha tingut poca història. L'equip d'Elda ha sabut administrar molt bé l'avantatge i el Racing de Ferrol a penes ha posat en problemes la porteria defesa per Aceves. Al final s'ha consumat la novena victòria de la temporada en la Lliga dels blaugrana, que serveix per a sumar 38 punts, nou més que el primer equip que baixaria a Primera RFEF. La setmana que ve, els de Fernando Estévez tornaran a jugar a casa, en un duel autonòmic valencià contra el Vila-real B.

També et pot interessar

stats