Cazorla: "Guanye qui guanye, espere que alce la copa"

L'exjugador del Vila-real està dividit entre els dos equips de la seua vida

Cazorla, un exemple de jugador
Xavier Rubert
04 de maig 2021 - 14:50

Si hi ha un jugador que pot sentir-se especialment dividit en el partit de semifinals d'Europa League que enfronta l'Arsenal i el Vila-real –amb permís de Robert Pirès–, aquest és Santi Cazorla.

L'asturià ha viscut els millors anys de la seua carrera lligat als dos conjunts. En el club groguet, equip que el va fer debutar en l'elit del futbol espanyol, ha estat en tres etapes diferents, acumulant més de 330 partits oficials i marcant un total de 57 gols entre les temporades 03-04 i 05-06; 07-08 i 10-11; i 18-19 i 19-20.

En l'equip anglés, Cazorla va arribar procedent del Màlaga la temporada 2012-2013 i hi va estar fins a la 2016-2017 després d'un any i mig lesionat i sense poder jugar al futbol. No obstant això, el seu pas per Londres també va ser molt positiu, ja que va aconseguir diversos títols, com tres FA Cups i tres Community Shields, i va ser proclamat millor jugador de la final de l'FA Cup de l'any 2014-2015.

Així, Cazorla ha assegurat en un vídeo enviat per ell que "és pràcticament impossible posicionar-se per un club o per un altre perquè seria injust amb els dos". No obstant això, Cazorla demana que "l'equip que guanye la semifinal, siga el que després alce la la copa de l'Europa League".

L'exinternacional espanyol, ara a l'Al-Sadd qatarià, finalitza el missatge donant molta força i desitjant sort als dos equips i dient que veurà el partit des d'allà on està.

També et pot interessar

stats