Arnaiz posa fi al somni de la Copa del Castelló

L'Osasuna ha eliminat els alb-i-negres amb un gol en la segona part de la pròrroga (0-1)

Arnaiz celebra el gol del triomf
Arnaiz celebra el gol del triomf / Andreu Esteban (Efe)

El Castelló ha dit adeu a la Copa del Rei en els setzens de final, després de perdre per 0-1 contra l'Osasuna a Castàlia. L'equip alb-i-negre ha plantat cara a tot un equip de Primera, al qual ha obligat a jugar la pròrroga, després d'empatar a zero en els 90 minuts reglamentaris. Un gol d'Arnaiz en la segona part del temps extra ha acabat amb el somni orellut.

L'Osasuna ha fet valer la seua suposada superiorat i ha portat la iniciativa en el joc des del xiulit inicial. Dick Schreuder ha sigut valent i ha apostat pel sistema ofensiu que utilitza en la Lliga, però el Castelló no ha sigut capaç d'imposar el seu segell. Les millors ocasions han sigut per als navarresos, en una primera part en què el millor ha sigut el resultat.

Però el guió ha canviat per complet en la represa. L'entrada de Calavera ha donat un altre aire als alb-i-negres, que han començat a generar molt de perill en la porteria defesa per Aitor Fernández. En a penes uns minuts, els locals han tingut més ocasions que en tota la primera part. Les forces s'han igualat, però el marcador tampoc s'ha mogut i s'ha hagut de recórrer a la pròrroga per a decidir l'eliminatòria.

El Castelló ha acusat el cansament, però ha aconseguit mantindre l'empat en la primera part del temps extra. Tanmateix, només començar la segona, Arnaiz ha trencat la igualada en una acció en què Schwake hauria pogut fer alguna cosa per a evitar el gol. Kastaneer ha pogut empatar poc després, però no ha aconseguit dirigir la rematada de cap entre els tres pals. I en els minuts finals, els navarresos han estavellat dos balons al pal per a sentenciar.

Els alb-i-negres s'acomiaden de la Copa amb el cap ben alt i ara es podran centrar en l'objectiu de la temporada, que no és altre que l'ascens a Segona Divisió.