El Castelló jugarà la final del play-off per l'ascens a Segona

L'equip alb-i-negre ha remuntat l'eliminatòria contra el Deportivo en un partit d'infart a Castàlia (4-3)

Els jugadors del Castelló celebren un dels gols
Els jugadors del Castelló celebren un dels gols / Twitter: @cdcastellon

El Castelló està ja a només dos passos de l'ascens a Segona Divisió. L'equip d'Albert Rudé ha guanyat el Deportivo de la Corunya per 4-3 en un partit de moltes alternatives i ple d'èpica, que s'ha hagut de resoldre en la pròrroga. Els orelluts s'enfrontaran a l'Alcorcón en la final del play-off, aquesta vegada sense el factor camp a favor, amb les càmeres d'À Punt com a testimoni.

L’atac constant dels alb-i-negres en els primers minuts l’ha materialitzat De Miguel en el 22 en aprofitar una errada incomprensible del porter Mackay. El porter gallec li ha regalat un baló en la frontal de l’àrea i el davanter no ho ha desaprofitat.

La festa ha continuat huit minuts després amb el segon. El baló tret de porteria per Alfonso Pastor ha arribat a l’àrea gallega. El porter no ha encertat a rebutjar i Jeremy ha marcat a porta buida. Segon regal de la defensa del Deportivo que li ha costat cara, per a goig de l’afició, que ha omplit Castàlia.

Tot i el desavantatge, els corunyesos no han perdut la fe i s’han trobat amb una errada defensiva del Castelló, que els ha servit per a retallar distàncies. Els jugadors alb-i-negres estaven reclamant una falta a Koné en el centre del camp que no s’ha xiulat i s’han vist sorpresos per un atac ràpid que ha acabat amb Yeremay fent el 2 a 1 en el minut 38.

El gol ha animat el Deportivo. Just abans del descans, Alfonso Pastor ha resolt un mà a mà amb Svensson i, seguidament, ha tret el baló de manera miraculosa quan el tir de Lucas anava directe cap a dins.

En la represa, el penal d’Alfonso pastor a Lucas Pérez ha sigut materialitzat pel mateix atacant del Deportivo de la Corunya per a empatar el duel, un resultat que ja els valia als gallecs per a passar a la final. I quan pareixia que així seria, una canonada de Iago Indias des de la frontal en el minut 89 ha situat el 3 a 2 en el marcador. Seguidament, Pablo Hernández ha tingut en la mà la classificació del Castelló. El migcampista ha disposat d'un penal per una agressió de Mackay a Manu Sánchez, però el baló ha anat fora i s’ha arribat irremeiablement a la pròrroga.

En aquest període extra, el gol de Salazar suposava el 3-3 i classificava momentàniament el Deportivo de la Corunya. Però Cubillas, el capità, ha aparegut per a classificar el Castelló per a la final, amb un gol de cap impecable que ha resultat definitiu i ha tancat un partit històric a Castàlia.