El Castelló no desperta

L'equip alb-i-negre encadena la sisena jornada sense guanyar, però es manté en segon lloc del grup segon de Primera RFEF

Dos jugadors del Castelló intenten rematar una pilota
Dos jugadors del Castelló intenten rematar una pilota / Twitter: @cdcastellon

El Castelló s'ha oblidat de guanyar. L'equip alb-i-negre ha empatat a zero contra la UD Logronyés al Castàlia i ja encadena sis jornades sense guanyar. Tot i això, els de la Plana es mantenen en segona posició del grup segon de Primera RFEF, a quatre punts del campió d'hivern, l'Eldenc.

L'equip que entrena Alejandro Jiménez ha sigut incapaç de foradar la porteria defesa per Gonzalo. El Castelló ho ha intentat fins al final, però li ha tocat conformar-se amb un punt, i fa vora dos mesos que no guanya. Caldrà trencar la ratxa negativa diumenge que ve a Pamplona contra l'Osasuna Promeses, en un partit que oferirà en directe la televisió d'À Punt a partir de les 18:00 h.

Es trenca la ratxa de la Nucia

Després de sis jornades sense perdre, la Nucia ha perdut per 2-1 en la visita al Barça Atlètic, després d'encaixar un gol en el temps afegit de la segona part. Victor Barberà ha avançat els catalans en la represa, però Fer Pina, de penal, ha restablit la igualada en el minut 72. I quan ja es donava per bo l'empat, l'exvalencianista Fabio Blanco ha aprofitat les facilitats defensives de l'equip de César Ferrando per a donar la victòria als blaugrana.

L'Intercity es retroba amb el triomf

L'Intercity ha aconseguit al primera victòria de l'any en véncer 1-0 el cuer, el Calahorra, a l'Antonio Solana. Un gol solitari de Guillem Jaime en l'equador de la primera part ha servit perquè els de Gustavo Siviero tornen a guanyar tres jornades després. Aquest triomf situa els alacantins amb 23 punts, encara en zona de descens a Segona RFEF, però a només un punt de la permanència.