L'Eldenc, campió d'hivern del grup segon de Primera RFEF

L'equip que entrena Fernando Estévez ha guanyat el Reial Múrcia per 1-0 en l'última jornada de la primera volta

Juanto Ortuño celebra el gol
Juanto Ortuño celebra el gol / Twitter: @CD_Eldense

L'Eldenc s'ha proclamat campió d'hivern del grup segon de Primera RFEF, després de véncer 1-0 el Reial Múrcia, tercer classificat. Els de Fernando Estévez acaben la primera volta de la competició amb 35 punts, de manera que cap equip ja no els pot enxampar.

Després d'una primera part igualada, l'Eldenc ha millorat en la represa i Juanto Ortuño ha trencat l'equilibri amb un gol en el minut 59. L'equip local ha pogut ampliar l'avantatge, però el marcador no ha variat i s'ha confirmat la desena victòria en la Lliga.

La lluita pel primer lloc i per l'ascens directe a Segona Divisió entre l'Eldenc i el Castelló es podrà viure en directe en la televisió d'À Punt, que emetrà el duel autonòmic entre els dos equips des del Castàlia, el diumenge 12 de febrer a les 18:00 hores.

L'Alcoià no alça el cap

L'Alcoià ha encadenat la sisena jornada sense guanyar en el grup segon de Primera RFEF en perdre per 0-1 a El Collao contra l'Osasuna Promeses. Un gol solitari de Pau Martínez en l'equador de la primera part ha sigut prou perquè els navarresos s'enduguen els tres punts.

L'equip de Vicente Parras tanca la primera volta amb 24 punts, més prop de la zona de descens a Segona RFEF que de la de play-off d'ascens a Segona Divisió.