Canós, Gayà i Jaume rescaten el València a Cartagonova (1-2)

L'equip blanc-i-negre ha patit més del previst per a passar a huitens de Copa després de jugar tota la segona part amb un jugador més 

Gayà celebra el gol de la victòria amb els companys
Gayà celebra el gol de la victòria amb els companys / Marcial Guillén (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
06 de gener 2024 - 13:52 Actualitzat: 07 de gener 2024 - 21:49

El València ha accedit als huitens de final de la Copa del Rei amb més patiment del que es pensava. L'equip blanc-i-negre ha necessitat la pròrroga per a derrotar el Cartagena, cuer de Segona (1-2), després de jugar tota la segona part amb un futbolista més.

El duel no ha començat gens bé per als interessos valencianistes. Calero ha advertit només començar i Alfredo Ortuño no ha perdonat a la segona per a avançar els murcians en el minut 4. L'equip local s'ha mostrat superior al de Rubén Baraja en la primera part i fins i tot ha pogut ampliar la renda, però una entrada innecessària de Calero sobre Fran Pérez ha suposat l'expulsió del jugador del Cartagena just abans del descans.

El tècnic valencianista ha mogut la banqueta en la represa per a donar entrada a Sergi Canós i Iaremtxuk. Però el ben cert és que els blanc-i-negres no aconseguien transformar el domini en ocasions clares de gol contra un equip que cada vegada acusava més el cansament per jugar amb un menys. Només una genialitat de Canós, amb un gran llançament, ha evitat l'eliminació del València. Tot i que encara quedaven 20 minuts per al final, els de Baraja no han pogut marcar el segon i l'eliminatòria s'ha hagut de decidir en la pròrroga.

El temps extra ha tingut dos grans protagonistes. El primer ha sigut Jaume Doménech, que ha evitat el gol de Lautaro amb una gran aturada, pràcticament en el primer minut de la represa. I el segon heroi ha sigut Gayà, que ha marcat el definitiu 1-2 quasi sense voler, en el primer minut de la segona part de la pròrroga. El capità ha fet una centrada, que s'ha enverinat i ha acabat entrant en la porteria sense que ningú la tocara. 

També et pot interessar

stats