Caos en el sorteig de la Champions League!

Moment del sorteig de la Champions League
Moment del sorteig de la Champions League

Una errada a l'hora de posar les boles en el bombo d'extracció dels equips per als emparellaments dels huitens de final de la Champions League ha provocat un caos mai vist abans.

El sorteig de la pròxima ronda de la màxima competició continental haurà de repetir-se de manera íntegra. Els 16 equips que la conformen, entre els quals hi ha el Vila-real, podrien tindre un nou rival.

L'errada ha passat en dues ocasions, quan el comissari encarregat de posar les boles en el bombo s'ha equivocat. En primer lloc, ha posat la bola del Manchester United després que haguera eixit, precisament, la del Vila-real. El fet d'enfrontar-se en huitens no és possible, ja que ja ho havien fet en la fase de grups, fet pel qual han hagut de repetir l'extracció.

La segona situació s'ha donat després que haja eixit la bola de l'Atlètic de Madrid. En el bombo d'extracció, l'encarregat d'introduir les boles ha posat la del Liverpool, equip al qual també s'havia enfrontat l'equip madrileny en fase de grups. Tot i que finalment no ha eixit la bola de l'equip anglés, l'Atlètic de Madrid ha demanat explicacions, fet pel qual la UEFA ha anunciat la repetició del sorteig.

També et pot interessar

stats