Busquets s'incorpora a la concentració de la selecció

El migcampista català ha donat negatiu en l’últim test PCR que se li ha realitzat i Luis Enrique podrà comptar amb ell en el partit contra Eslovàquia

Sergio Busquets, en un partit amb la selecció
Sergio Busquets, en un partit amb la selecció / RFEF

El capità de la selecció espanyola, Sergio Busquets, ha donat negatiu en l’últim test PCR que se li ha realitzat i aquest mateix divendres s’unirà a la concentració d'Espanya a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, una vegada superada la Covid-19. El migcampista viatjarà a Sevilla amb la resta de l’equip, de manera que Luis Enrique ja podrà comptar amb els 24 futbolistes que va convocar per a l'Eurocopa.

Busquets va donar positiu fa 12 dies, després de jugar un partit amistós contra Portugal en què va ser titular. Aquell mateix dia, el 6 de juny, va abandonar la concentració i se’n va anar a casa en un vehicle medicalitzat. Des de llavors ha estat confinat al seu domicili, amb una càrrega viral molt baixa i sense símptomes, fet que li ha permés realitzar exercici físic diàriament per a mantindre un bon estat de forma.

Tot i que la selecció va crear una bombolla paral·lela per precaució, Luis Enrique va assegurar que esperaria Busquets el temps que fora necessari i no citaria cap jugador per a ocupar el seu lloc en l'Eurocopa. El seleccionador podrà alinear el jugador català en l’últim partit de la fase de grups, dimecres contra Eslovàquia. Però abans Espanya té un compromís aquest dissabte contra la Polònia de Lewandowski.

També et pot interessar

stats