Adeu a la bambolla paral·lela de la selecció

Els 17 futbolistes que abandonen la concentració i ara 23 dels 24 convocats per a l'Eurocopa, encara amb la baixa de Busquets, continuaran amb la preparació

Els jugadors de la bambolla, en un entrenament
Els jugadors de la bambolla, en un entrenament / Twitter: @SeFutbol

Els 17 futbolistes que s'han entrenat des de dimarts en l'anomenada bambolla paral·lela de la selecció han conclòs aquest dissabte la feina i han abandonat la concentració. Davant la incertesa generada pel positiu en Covid-19 de Sergio Busquets, Luis Enrique va convocar aquests jugadors, entre els quals es troben els valencians Raúl Albiol, Carlos Soler i Pablo Fornals, el groguet Yéremi Pino, l'exvalencianista Rodrigo Moreno i l'ex de l'Elx Gonzalo Villar.

La imminent estrena en el torneig, la volta a la concentració de Diego Llorente, després de donar quatre negatius consecutius en les proves de confirmació del positiu que va donar el dimarts, i la presència de Busquets en la llista, assegurada per Luis Enrique, han suposat que el pla de contingència previst davant qualsevol eventual circumstància acabe aquest dissabte el seu treball.

Per tant, no hi haurà canvis en la llista final de Luis Enrique per a l'Eurocopa, que estarà composta pels 24 jugadors que va convocar originalment, i els futbolistes de la bambolla paral·lela podran reprendre les seues vacances, després de cancel·lar-les per a posar-se al servei de la selecció durant tota aquesta setmana. Després de l'últim entrenament, els convocats per a la fase final de l'Eurocopa han tributat un afectuós homenatge als 17 jugadors per la seua predisposició, esforç i compromís.

Aquesta vesprada, la selecció espanyola, amb 23 dels seus 24 convocats per al torneig i la baixa encara de Busquets, continuarà amb la preparació per a l'Eurocopa 2020 amb el primer entrenament en grup de tota la setmana.

També et pot interessar

stats