Albiol, Soler, Fornals, Rodrigo, Méndez i Kepa reforcen la selecció

Tots els jugadors, el cos tècnic i la delegació al complet de la selecció han donat negatiu en les proves PCR realitzades aquest dilluns

Rodrigo, Albiol, Soler, Brais i Fornals
Rodrigo, Albiol, Soler, Brais i Fornals / À Punt Esports

Davant la incertesa generada pel positiu en Covid-19 de Sergio Busquets, Luis Enrique ha decidit incorporar cinc futbolistes més a la concentració de la selecció espanyola. Es tracta dels valencians Raúl Albiol, Carlos Soler i Pablo Fornals, l’exvalencianista Rodrigo Moreno i el gallec del Celta Brais Méndez. 

També ho farà Kepa Arrizabalaga, l'últim jugador a anunciar, campió d'Europa amb el Chelsea, però que en els últims mesos no ha tingut excessiu protagonisme en l'equip anglés.

Aquests futbolistes completaran els entrenaments durant els pròxims dies a les ordes de Luis Enrique, dins d'una bambolla paral·lela. Entrenaran en horaris diferents i no es mesclaran en cap cas amb els convocats. A més, una vegada finalitze el partit contra Lituània, un altre xicotet grup de futbolistes s'incorporarà als entrenaments de la selecció absoluta en les mateixes condicions que aquests. 

Els jugadors convidats als entrenaments estaran fora de la bambolla de la Ciutat del Futbol i acudiran diàriament a Las Rozas després d'haver passat els tests diaris pertinents. La incorporació definitiva d’aquests a la llista de l'Eurocopa es valorarà en funció dels resultats obtinguts en els pròxims dies.

Negatiu unànime en les primeres proves 

Tots els jugadors, cos tècnic i la delegació al complet de la selecció han donat negatiu en les proves PCR realitzades aquest dilluns. Els serveis mèdics de la RFEF continuaran realitzant tests preventius a tots els futbolistes les hores següents.

Els futbolistes s'han exercitat de manera escalonada amb una rutina de treball individualitzada seguida pel cos tècnic. Les mesures preventives continuaran durant dimarts mentre es prepara el debut en la fase final de l'Eurocopa 2020, previst per al 14 de juny contra Suècia a La Cartuja de Sevilla.

Sense positius en la selecció portuguesa 

Els 26 jugadors convocats amb la selecció de Portugal, així com l'equip tècnic, han donat negatiu en l'últim test de Covid-19, un dia després de conéixer-se que Busquets va donar positiu. Els portuguesos van jugar contra Espanya divendres passat, i s'entrenen aquest dilluns per primera vegada amb el grup al complet.

També et pot interessar

stats