Bordalás: "El Mediterrani és la meua font d'energia"

Alacant és el seu raconet secret del paradís i no ha entrat en polèmiques respecte a la paella o l'arròs de la seua terra

Entrevista Completa José Bordalás
Bordalás va concedir la primera entrevista a À Punt des que va arribar al club de Mestalla

José Bordalás ha canviat d'equip i també de ciutat: deixa la capital d'Espanya per a estar prop de la mar Mediterrània, que, com ha confessat, el carrega d'energia.

El nou tècnic del València va fer la primera entrevista a À Punt des que hi va arribar per a parlar de les línies mestres i els projectes de futur al club de Mestalla i ara, en una entrevista a l'agència Efe, ens explica la seua faceta més personal.

Per a Bordalás, Alacant és el raconet secret del paradís: "A la terra en la qual m'he criat i en la qual estan les meues arrels hi ha una llum i un color que es noten molt a faltar quan no hi estàs".

Però l'alacantí no ha volgut entrar en polèmiques respecte a la paella valenciana o l'arròs de la seua terra. "Sé que també hi ha rivalitat en això, però la veritat és que hi ha excel·lents plats en tots els costats", ha dit Bordalás, que es queda amb "tota la riquesa gastronòmica de la Comunitat Valenciana".

També et pot interessar

stats