El bon partit de l'Elx al Wanda no es tradueix en punts (3-1)

Lucas Boyé ha marcat per als d'Almirón però Luis Suárez, amb un doblet, i Diego Costa han donat la victòria a l'Atlètic de Madrid.

Luis Suárez, en una acció del partit
Luis Suárez, en una acció del partit / La Liga

El partit que ha enfrontat l'Atlètic de Madrid i l'Elx ha acabat amb un 3-1 per als de Simeone, encara que l'Elx ha deixat una bona imatge al Wanda Metropolitano, sobretot en una segona part en què han plantat cara a l'equip local.

I això que el duel ha començat amb un esglai per als d'Almirón, ja que en una errada defensiva, Joao Félix ha llançat una passada en profunditat cap a Luis Suárez a qui ha fet caure John. L'àrbitre ha assenyalat el penal, però el VAR ha anul·lat l'acció, en considerar que el davanter uruguaià es trobava en fora de joc.

Després, el conjunt il·licità s'ha assentat en el terreny de joc i amb una defensa ben col·locada ha aconseguit que les aproximacions dels matalafers no hagen tingut repercusió en el marcador.

L'acció més clara per a l'At. de Madrid ha arribat als 20 minuts en un xut des de la frontal de Llorente que ha obligat Badia a lluir-se. En el 41 ha arribat el primer gol de Luis Suárez en un contraatac del seu equip. L'anglés Trippier ha sigut l'encarregat de servir-li el baló al davanter perquè només haguera de desviar el just. Amb l'un a zero ha acabat la primera part.

Luis Suárez, bigolejador

En el segon període, l'Elx ha eixit disposat a frenar els intents ofensius del rival i els locals a buscar les ocasions amb l'objectiu clar de tornar a batre la porteria de Badia. En el minut 58 ha arribat la segona diana dels matalafers. En esta oportunitat ha sigut Carrasco qui ha creuat el baló en l'àrea i Luis Suárez qui s'ha estirat i ha batut per segona vegada el porter franjaverd. El davanter marcava així el segon doblet de la temporada en el seu partit 200 en lliga.

El dos a zero semblava que tancaria el resultat i el partit, però en el 64, el conjunt d'Almirón ha reduït diferències en una jugada assajada a treta de córner. Després de prolongar Tete en el primer pal, Lucas Boyé ha cabotejat al fons de la porteria d'Oblak. Ha sigut la tercera diana del davanter argentí aquesta temporada.

El gol ha donat impuls als il·licitans, que han variat el guió i han començat a plantar cara al contrincant. Boyé ha estat a punt de sorprendre de nou, en una acció on controla, es gira i sorprén el porter matalafer, que finalment ha intervengut amb encert. Però han sigut els locals qui han sentenciat amb un penal molt discutit. Un colp en el braç de Diego Costa ha sigut sancionat amb una pena màxima transformada pel davanter hispanobrasiler que ha reaparegut després de superar una trombosi.

Al final, l'Elx no ha pogut sumar res de positiu al Wanda i suma el sèptim partit sense guanyar contra un rival que ha recuperat el lideratge temporalment.