La versió de la Lliga sí que funciona (2-3)

El Vila-real ha aconseguit el tercer triomf seguit i encara somia amb Europa

Gerard, Sorloth i Baena celebren un dels gols
Gerard, Sorloth i Baena celebren un dels gols / Julio Muñoz (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
09 de març 2024 - 17:45 Actualitzat: 11 de març 2024 - 00:57

El Vila-real ha oblidat ràpidament la desfeta a Marsella amb una important victòria al Benito Villamarín, la tercera seguida en la Lliga. L'equip groguet ha derrotat 2-3 el Betis i encara somia arribar als llocs que donen accés a jugar una competició europea la temporada que ve. 

Els de Marcelino García Toral han eixit amb la versió de la Lliga i han començat el duel dominant. Però una nova acció a pilota aturada, un dels punts febles de l'equip aquesta temporada, li ha costat el primer gol als vila-realencs. Fins a onze jugades d'estratègia han acabat en diana en contra en la competició domèstica. Però l'equip groguet ha sabut reaccionar i ha empatat amb un gol de Baena, després d'una gran combinació entre Gerard i Sorloth. I quan millor estaven els visitants, ja en el temps afegit de la primera part, Willian José ha tornat a avançar els andalusos. Semblava que a Pablo Fornals se li havia escapat la pilota per la línia de fons, però el VAR ha donat validesa al gol.

El Vila-real ha reaccionat ràpidament. Només començar la represa, un gol de Sokratis en pròpia porta ha restablit la igualada. I a poc a poc, els groguets han anat madurant el duel, fins que una altra acció magistral de Gerard ha acabat amb el gol de Sorloth. Després d'això, el partit s'ha embrutat i l'àrbitre ha expulsat Alberto Moreno i Chimy Ávila, en una acció en què els dos jugadors s'han buscat mútuament.

Amb el tercer triomf seguit en la Lliga, el Vila-real es queda a set punts del seté lloc, que donarà accés a Europa si l'Athletic Club guanya la Copa del Rei. El miracle encara és possible.

També et pot interessar

stats