Juanmi enfonsa un poc més el Llevant (3-1)

La derrota deixa molt tocat Javi Pereira, que només suma 3 punts de 21 possibles des que va arribar a la banqueta granota

Juanmi celebra un dels gols
Juanmi celebra un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
27 de novembre 2021 - 18:39 Actualitzat: 28 de novembre 2021 - 16:08

El Llevant continua sense trobar la senda del triomf aquesta temporada i ja acumula 23 jornades sense guanyar. L'equip granota ha perdut contra el Reial Betis al Benito Villamarín (3-1) tot i haver-se avançat en el marcador en la primera part i continua com a cuer de la Lliga una setmana més. Un triplet de Juanmi en la represa ha condemnat els de Javier Pereira, que queda molt tocat després de sumar només tres dels 21 punts en jocs des que està a la banqueta.  

Shkodran Mustafi ha avançat el Llevant a la treta d'un córner fet botat magistralment per Enis Bardhi i José Luis Morales ha pogut fins i tot ampliar l'avantatge, però el seu llançament ha acabat al travesser. A poc a poc el Betis s'ha anat acostant a la porteria de Cárdenas, que amb el seu encert ha mantingut per davant el seu equip en el descans. 

En la represa el Betis ha continuat assetjant la porteria granota. I tant va el cànter a la font que es trenca. Juanmi ha eliminat la resistència llevantinista en el minut 54. El gol de l'empat ha enfonsat l'equip de Pereira i ja s'ensumava la derrota. Dos gols més de Juanmi, que ha completat un triplet, han sentenciat el duel i han ampliat la ratxa negativa del Llevant a 232 dies sense guanyar. 

L'arribada de Pereira, amb només tres punts de 21 possibles, no ha despertat l'equip, que continua cuer i veu la salvació a cinc punts. Diumenge que ve, contra Osasuna, la victòria és ja una obligació.

També et pot interessar

stats