El Benidorm es retroba amb el triomf

L'equip entrenat per Sergio Carballeira ha tornat a guanyar quatre jornades després i puja fins al huité lloc de la taula

Lucas Darío Moscariello, en una acció del partit
Lucas Darío Moscariello, en una acció del partit / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha aconseguit una victòria més patida del que s'esperava en la visita del cuer, el Sinfín càntabre (26-25). L'equip entrenat per Sergio Carballeira s'ha retrobat amb el triomf quatre jornades després, i puja fins al huité lloc de la classificació en la Lliga Asobal.

Els càntabres han començat bé el duel, guiats per la gran actuació del seu porter. Però a poc a poc els benidormers s'han anat entonant i han aconseguit un avantatge de cinc gols en el descans (13-8).

La renda ha crescut fins als sis gols en la represa (22-16), però quan semblava que ja estava tot decidit, ha aparegut la relaxació. L'equip visitant ho ha aprofitat per a anar reduint distàncies i, fins i tot, ha tingut l'última acció del partit per a empatar.

Derrota del Port de Sagunt

El Port de Sagunt ha patit la tretzena derrota de la temporada, després de caure 32-27 contra el Torrelavega. L'equip entrenat per Toni Malla ha començat millor i, fins i tot, ha arribat a guanyar per tres gols en la primera part (10-13), però la reacció local ha deixat el duel empatat en el descans (14-14).

La igualtat s'ha mantingut en els deu primers minuts de la represa (19-18), però els càntabres han accelerat en el tram final del duel per a sentenciar la victòria. Amb aquesta nova derrota, l'equip entrenat per Toni Malla es manté penúltim, amb cinc punts.