Bardhi renova amb el Llevant fins al 2022

El migcampista és el llançador de faltes més efectiu de la Lliga.

Bardhi renova amb el Llevant fins al 2022
Bardhi renova amb el Llevant fins al 2022

El Llevant ha anunciat aquesta vesprada l’acord amb el jugador Enis Bardhi per a ampliar el seu contracte dos anys més i renovar-lo així fins al juny del 2022 amb opció a dues temporades més. Bardhi va arribar al Llevant UE l’estiu del 2017 procedent de la lliga hongaresa amb el somni de jugar en la Primera Divisió espanyola.

Ara ja ha disputat 38 partits en aquesta competició amb la camiseta blaugrana i ha marcat deu gols. Però el més cridaner és que sis d’aquestes dianes han sigut de falta directa, inclòs l’únic gol que el macedoni ha marcat aquesta temporada i que va donar la victòria als de Paco López contra el Getafe fa dues jornades.

Amb només 23 anys, s’ha convertit en el llançador de faltes més efectiu de la Lliga. Sols Messi ha marcat un gol més que ell d’aquest tipus, però ho ha fet tenint el triple d’oportunitats. A més, el jugador s’ha convertit en un dels membres de l’equip més volgut per l’afició granota, un dels motius que l’ha convençut a voler continuar al club. “Quan els sents cridar 'Bardhi, Bardhi', em dona molta confiança”, ha explicat.

També et pot interessar

stats