Baraja: "Benítez té crèdit suficient per a fer una bona temporada amb el Celta"

L'entrenador del València considera que la trajectòria del tècnic madrileny no es posarà en dubte pel que passe al Mestalla

Baraja, a la sala de premsa de Paterna
Baraja, a la sala de premsa de Paterna / À Punt Esports

L'entrenador del València, Rubén Baraja, ha admés que el partit contra el Celta de Vigo serà especial per la tornada del que va ser el seu entrenador, Rafa Benítez, al Mestalla. El tècnic blanc-i-negre ha reconegut que Benítez ha sigut important en la seua carrera, però ha deixat clar que ell tracta de tindre un segell propi. “És la primera vegada que m'enfronte a Benítez i espere que siga un bon espectacle i que guanye el que més ho meresca”, ha dit.

El duel enfronta dos equips amb el mateix objectiu, la permanència, però amb situacions oposades. Mentre que els valencianistes han començat bé la temporada i estan a només tres punts d'Europa, els gallecs ocupen l'antepenúltim lloc de la taula i marquen la zona de descens.

Tot i que el Celta arriba necessitat i amb Benítez en la corda fluixa, Baraja considera que la trajectòria del tècnic madrileny no es posarà en dubte pel que passe al Mestalla. “Benítez té crèdit suficient per a fer una bona temporada amb el Celta”. Els dos tècnics van mantindre aquest dijous una conversa molt afectuosa des del respecte, però ara jugaran “cadascú pels seus interessos”.

Baraja ha assegurat que espera “una resposta contundent” dels seus jugadors després de la "derrota dolorosa" patida fa dues setmanes al Santiago Bernabéu. El tècnic considera que han d'aprendre d'aquests partits i que han d'estar fotuts per entropessades com aquesta.

Baraja també s'ha referit a la reunió a Singapur entre Peter Lim i Layhoon Chan. El tècnic valencianista no espera res especial d'aquesta nova trobada entre la presidenta i el màxim accionista, en què hi havia sobre la taula la possibilitat de reforçar l'equip en el mercat d'hivern.

També et pot interessar

stats