Arcadi España respecte de les obres del nou Mestalla: "L'administració no està fent dexació de funcions"

El conseller de Política Territorial assegura que el València ha de donar garanties que finalitzarà l'estadi

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat
El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España

La Generalitat continua esperant que el València faça un pas avant en la represa de les obres o en la creació d'un nou projecte per al nou Mestalla. No obstant això, aquesta situació pareix, a hores d'ara, complicada.

En eixe sentit, el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha estat en Les notícies del matí d'À Punt Média, on ha assegurat que la Generalitat prendrà la decisió definitiva sobre la resolució de l'ATE en el moment que s'esgote el termini perquè el club presente l'últim recurs a la denegació de la pròrroga de les obres. El conseller assegura que la maquinària administrativa no s'ha aturat en cap moment i que continuen treballant per a qualsevol dels possibles escenaris. "L'administració no està fent dexació de funcions", ha matisat.

España ha dit que la propietat del València CF és la que ha de donar garanties que complirà el que estableix la llei i que la Generalitat és la que ha de fer que es complisca. "Sang freda i la llei a la mà", ha sentenciat.

També et pot interessar

stats