Amadeo Salvo esclata per la demanda per la venda del València CF a Peter Lim

Qualifica d'acudit les accions legals interposades contra ell i contra Aurelio Martínez

L'expresident del València, Amadeo Salvo
L'expresident del València, Amadeo Salvo

Després d'un temps de silenci, l'expresident del València CF, Amadeo Salvo, ha esclatat per la demanda que li van interposar tant a ell com a Aurelio Martínez per la venda del club a Peter Lim.

Salvo ha qualificat d'“acudit” aquestes accions legals interposades per danys econòmics i morals derivats de la venda d'accions del club a Meriton Holdings Limited.

La demanda, per la qual se'ls reclamava 1.900 euros i que es va desestimar, està “capitanejada”, segons ha dit aquest divendres Salvo, per un “personatge” que va rebre el contracte de “tota la publicitat estàtica del Mestalla per 75.000 euros per temporada, quan en valia 700.000”.

“Quan vaig arribar a la presidència, em vaig carregar el contracte, em va demandar i el vaig guanyar perquè l'Audiència Provincial de València va dir que era un contracte deslleial pel president que em va precedir i que era el seu amic”, ha rememorat Salvo.

En aquest punt, ha insistit que ell “no podia permetre” que el València CF tinguera una “pèrdua de milers d'euros”. “Li vaig fotre un contracte amb un benefici de 600.000 euros a l'any i per quatre temporades eren 2,4 milions d'euros”.

“Havia de protegir el club perquè si no hauria sigut jo el que haguera comés la irregularitat, per dir-ho d'una forma molt suau, que havia fet el president anterior”, ha conclòs.

També et pot interessar

stats